Stageplekken Marketing – Voor studenten die willen ondernemen

Door Hello 24/7

Wie ben jij?

Als Stagiair Marketing & Communicatie ben je een creatief talent en ontwikkel je graag Omnichannel content. Je bent bekend met de begrippen Earned, Owned en Paid en wat je hiermee kunt. Daarnaast maakt je graag impact, doordat je dingen wilt opleveren en neerzetten. Je bent resultaatgericht en het bereiken van meerdere generaties spreekt je aan. Je doet dit niet alleen, je werkt daarin samen met onze Marketing manager, grafisch designer, head of product, technische lead en externe partijen. Onze diensten bestaat uit onze regel-het-samen-app, onze vriendelijke, veilige en vertrouwde diensten en onze slimme, technologische oplossingen om langer veilig thuis te wonen.

Bovenal zijn jouw belangrijkste eigenschappen dat je reclamisch en creatief kunt denken, altijd duidelijk overzicht hebt en sterk bent met content.

Wie is Hello 24/7?

Ongetwijfeld heb je je wel eens zorgen gemaakt om je ouders of opa en oma. Daar sta je niet alleen in. Dagelijks maken honderdduizenden 45-plussers zich zorgen om hun ouders. Omdat ze steeds langer, zelfstandig thuis wonen. En omdat een plek in de zorg niet meer vanzelfsprekend is. Het is vaak een uitdaging voor mensen die door een druk eigen leven of bijvoorbeeld afstand tot het ouderlijk huis veel zaken voor hun ouders regelen. Hello 24/7 helpt 45-plussers die hun ouder(s) willen helpen zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen op een verfrissende nieuwe wijze. Een slimme marketingstrategie is daarbij de sleutel tot het succes. Binnen deze strategie is ook plek voor stagiaires die impact willen maken en willen meebouwen aan succes.  

Wat ga je doen?

Om Hello de komende jaren van de juiste branding en merkbelofte te voorzien en dit beeld ook naar buiten uit te stralen, hebben we duidelijke doelen voor ogen. Jij gaat meebouwen aan deze doelen en deelonderwerpen beetpakken. Hierin zal je rekening houden met de groeiambities van Hello en daar een mouw aan passen. Je taken bestaan onder andere uit:

 • Bedenken van deelstrategieën om de consumenten(retail)markt te benaderen
 • Op basis van jouw kennis, data, inzichten, onze dienstenrange en je eigen creativiteit ga je meewerken aan succesvolle crossmediale-campagnes. Zowel online als offline.
 • Evalueren en aanscherpen van nieuwe en lopende campagnes, je vormt hier een mening over en weet dat om te zetten in besluiten.
 • Flexibiliteit is essentieel, geen dag is hetzelfde en het is belangrijk dat je meebeweegt met de werkzaamheden die de organisatie van je vraagt

Wat verwachten we van jou?

 • Je studeert Marketing & Communicatie of een soortgelijke studie, waarbij je in het derde of vierde jaar zit
 • Je bent in staat snel een overzicht te vormen van wat er moet gebeuren, brengt daar structuur in aan en weet dit vervolgens te realiseren
 • Dat doe je in teamverband, dus je bent een teamplayer die eenvoudig mensen motiveert en enthousiasmeert
 • Jouw portfolio spreekt voor zichzelf
 • Je bent vanzelfsprekend bekend met online marketingkanalen en analyses, waaronder:
  • SEO, Social Media, SEA, A-B testing en Google Display advertising
  • Google Analytics
 • Je bent creatief en een maker, visueel ingesteld en tekstschrijver
 • Idealiter ben je bekend met software als Adobe CC Suite, vooral met Indesign en Photoshop

Over Hello 24/7

Wij zijn Hello 24/7, een nieuw Connected Care concept met landelijke ambitie. Als consumer-tech bedrijf ontwikkelen we de regel-het-samen-app, inclusief bijbehorend bestelplatform, voor een grote doelgroep van honderdduizenden potentiële families met zorgen om hun dierbare(n). Het zijn de kinderen die hun ouder(s) willen helpen zo lang mogelijk zelfstandig hun leven te leiden.

Met een club bevlogen specialisten zijn wij bezig om deze nieuwe markt te creëren. We proberen op innovatieve wijze, met de inzet van technologie, een groot verschil te maken voor deze grote groep Nederlanders. Vanwege grote interesse vanuit de markt willen we ons merk op een professionele en sterke manier neerzetten. Daarvoor zoeken wij aanvulling op ons team.

We bieden jou een stageplek waar je gigantisch veel kunt leren en ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding. We werken hard met elkaar, om Hello 24/7 tot een succes te maken. Daarbij vieren we onze successen tijdens leuke borrels en gezellige uitjes. We letten op elkaar en er heerst een goede sfeer. We zijn resultaatgericht en no-nonsense. En natuurlijk krijg je korting op onze producten als je zelf zorgen draagt voor een ander.

Interesse?

Neem dan contact op met marc.pieplenbosch@hello247.nl (Marketing Manager). Ook voor vragen, informatie of om gewoon even kennis te maken, kan je contact opnemen met Marc.

Deze vacature gezien als Werving & Selectiebureau, Recruiter of soortgelijke onderneming? We hebben geen interesse! Echt niet. We gaan graag rechtstreeks in gesprek met kandidaten.