Bijbaan Service & Support Hello 24/7

Door Hello 24/7

Wie zoeken we?

Jij bent iemand die graag in contact is met mensen. Je kunt goed luisteren naar en communiceren met klanten. Je bent niet bang om een luisterend oor te bieden en te adviseren. Ook ga je graag op pad en op bezoek bij klanten van Hello 24/7.

Belangrijk is dat je precies weet hoe je de klant de ervaring moet bieden die bij Hello 24/7 past, namelijk met een glimlach en tevreden klant. Hello is een maatschappelijk initiatief, dat het verschil wil maken voor mensen en hun ouders. Je bent dus ook een teamspeler: samen bereiken we het meeste.

Ben jij op zoek naar een bijbaan en wil je werken met enthousiaste collega’s? En wil je daarbij het verschil kunnen maken voor mensen door ze écht te kunnen helpen? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken en maken we graag kennis! 

Wie zijn wij?

Wij zijn Hello 24/7, een nieuw Connected Care concept met landelijke ambitie. Als consumer-tech bedrijf ontwikkelen we een gave app met bijbehorend platform voor een grote doelgroep van honderdduizenden potentiële gebruikers. Het zijn de kinderen die hun ouder(s) willen helpen zo lang mogelijk zelfstandig hun leven te leiden.

Met een enthousiast team zijn wij bezig om een nieuwe markt te creëren. We proberen op een slimme en elegante manier, met de inzet van technologie, een groot verschil te maken voor deze grote groep Nederlanders. We staan aan de wieg van innovatie en zoeken mensen die hier graag onderdeel van zijn.

Wat bieden wij?

Het betreft een bijbaan voor onze Service en Support. Dat houdt in dat je soms op pad bent, om klanten die een product besteld hebben op weg te helpen. Je doet de instructie, maar ook de installatie.

Ook sta je stand-by om onze klanten telefonisch te woord te staan. Hiervoor zal je intensief getraind worden, zodat je onze klanten zowel telefonisch als op locatie perfect kunt helpen en een fantastische beleving mee kunt geven.

We bieden dus in ieder geval een bijbaan met veel ontplooiingsmogelijkheden en de kans om in een gaaf en jong team te werken. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en suggesties. Je bouwt mee aan iets nieuws en gaafs. Als je naar klanten gaat, werk je op verschillende plekken in Nederland. Daarnaast werk je op kantoor of thuis, als je supportdienst draait.  

Ook bieden we natuurlijk:

 • Een goed uursalaris van €12,00
 • Vergoeding voor lunch of diner, afhankelijk van je shift en als je op pad bent
 • Trainingen om elke dag een beetje beter te worden
 • Ongekend leuke collega’s in een enthousiast team
 • Informele werksfeer met korte lijnen
 • Gevarieerde werkzaamheden met grote verantwoordelijkheid
 • Regelmatige borrels en activiteiten met collega’s

Wat vragen wij?

Dat je jezelf hierin herkent: 

 • Je bent sociaal sterk en communicatief vaardig
 • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal (zowel spreken als schrijven)
 • Je bent enthousiast en weet dat over te brengen op anderen
 • Geduldig, je legt dingen graag meerdere keren uit zodat iedereen het snapt
 • Je leert snel en onthoudt nieuwe dingen gemakkelijk
 • Je bent minimaal 20 jaar oud
 • Je beschikt idealiter over een rijbewijs B
 • Eigenlijk ben je gewoon het type ideale schoonzoon of schoondochter

Interesse?

Laat ons weten waarom jij geschikt bent. Gewoon eens langskomen of bellen voor een kennismaking mag natuurlijk ook altijd. Heb je nog vragen over deze vacature of zie je andere kansen en mogelijkheden? Bel met Alex (06 465 147 80) of mail op bijbaan@hello247.nl.

P.S. Ben je een Werving & Selectie of Recruitment bureau en heb je deze vacature gelezen? We hebben geen interesse. Echt niet. We gaan met veel plezier in gesprek met rechtstreekse sollicitanten.