Python Developer & Data Science

Door Hello 24/7

Wie zoeken we?

Jij bent iemand met praktische ervaring op het gebied van software engineering, platformen en Machine Learning. Dit combineer je met praktisch inzicht en conceptueel denkvermogen. Dat betekent dat je uitstekend in staat bent om innovaties te doen op het gebied van onze Hello Care oplossingen, datastromen op te bouwen, automatische analyses te laten plaatsvinden en overweg kan met ML/AI tools. En natuurlijk ben je gemotiveerd om dit met best software engineering practices te integreren in ons backend platform.

Ben jij op zoek naar een baan om je huidige skills verder te bekwamen, maar ook over te brengen op enthousiaste collega’s? En ben je niet bang om je ergens goed in vast te bijten als het moeilijk wordt? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken en maken we graag kennis! 

Wie zijn wij?

Wij zijn Hello 24/7, een nieuw Connected Care concept met landelijke ambitie. Als consumer-tech bedrijf ontwikkelen we een gave app met bijbehorend platform voor een grote doelgroep van honderdduizenden potentiële gebruikers. Het zijn de kinderen die hun ouder(s) willen helpen zo lang mogelijk zelfstandig hun leven te leiden. De technologie die we inzetten is een interessante combinatie van App en Web development, Internet Of Things, Data en Machine Learning.

Met een club bevlogen specialisten zijn wij bezig om een nieuwe markt te creëren. We proberen op een slimme en elegante manier, met de inzet van technologie, een groot verschil te maken voor deze grote groep Nederlanders. We staan aan de wieg van innovatie en zoeken mensen die daaraan willen meebouwen.

Wat ga je doen?

Hello 24/7 wil families helpen met de zorgen rondom hun ouder(s) en partner(s). Daarvoor helpen we families met een gratis sociale familie-app, waarin we ook handige diensten gaan aanbieden. Zo is het onder meer mogelijk om via Hello Care ouders langer zelfstandig thuis te laten wonen. We maken dit mogelijk door het monitoren van het energieverbruik en de data van alledaagse IoT-devices. Hiermee stellen we een leefpatroon op en bij afwijkingen krijgt de familie een signaaltje, zodat er snel actie kan worden ondernomen. Wel zo geruststellend.

Om de Hello Care dienstverlening verder uit te bouwen, zoeken we versterking om het product verder te ontwikkelen. Daarbij gaat het om nieuwe concepten bedenken, maar ook de huidige Machine Learning algoritmen en het bijbehorende platform verder uitbouwen. Je gaat samen met ons huidige development team nieuwe features uitrollen en de huidige methodes verder verfijnen. Dat betekent dat je veel bezig bent met nieuwe dingen bouwen en dus ook alle ruimte krijgt om oplossingen te bedenken en mooie dingen te maken. Daarnaast pak je graag de lead: je maakt je het project eigen en bent een doorzetter. Je weet waar je naartoe wil en hoe je daar moet komen. Samen met ons maak je marktwaardige en productierijpe producten.

Wat bieden wij?

We bieden dus in ieder geval een baan met veel ontplooiingsmogelijkheden en de kans om een belangrijke rol in de bouw van Hello Care op te pakken. Je werkt aan een 100% eigen product. Samen met onze andere developers (iOS, Android en Platform) krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan de ontwikkeling van anderen. De Hello Care producten die je ontwikkelt interacteren met ons eigen platform, dus wat er bedacht wordt kun je altijd uitvoeren en er zijn weinig beperkende kaders. We kiezen voor kwaliteit. Kort samengevat: een baan met veel mogelijkheden en kansen waar je aan een hoogwaardig product mag werken. Uiteraard horen hier ook een goed salaris, een fijne werksfeer en getalenteerde collega’s bij.

Wat vragen wij?

Wat voor ons belangrijk is in een Python Developer: 

 • Bovenal een teamplayer die zijn/haar kennis wil overdragen aan andere collega’s en samen een product wil bouwen;
 • Je bent een ondernemend persoon, je pakt graag dingen op en voelt je verantwoordelijk voor je product;
 • Werk- en denkniveau op HBO of universitair niveau;
 • Je hebt ervaring met software development, vanuit je studie, werkervaring of zelfgeleerd
 • Kennis van of ervaring met Python en het Django (Rest) framework is een must;
 • Kennis van en ervaring met de logistiek rondom grote hoeveelheden data, manipulatie hiervan en patroonherkenning;
 • Kennis van en ervaring met software engineering practices;
 • Kennis van of ervaring met Elastic Machine Learning is een pré;
 • Kennis van of ervaring met Google Cloud Platform & Kubernetes is een pré;
 • Ervaring met scrum is een pré;
 • Ongeacht je leeftijd of werkervaring, als jij ons kan overtuigen dat je geschikt bent, ben je altijd welkom!

Interesse?

Laat ons weten waarom jij geschikt bent. Gewoon eens langskomen of bellen voor een kennismaking mag natuurlijk ook altijd. Heb je nog vragen over deze vacature of zie je andere kansen of mogelijkheden? Bel met Alex (06 465 14 780) of mail ons op aandeslag@hello247.nl.

P.S. Ben je een Werving & Selectie of Recruitment bureau en heb je deze vacature gelezen? We hebben geen interesse. Echt niet. We gaan met veel plezier in gesprek met rechtstreekse sollicitanten.