Full Stack Web Developer

Door Hello 24/7

Wie zoeken we?

Jij bent iemand die weet hoe web development werkt. Je bent bekend met het ontwikkelen van dynamische websites, webapps en e-commerce platformen. Integraties met complexe back-end systemen hebben geen geheimen voor jou. Je voelt je helemaal thuis op het gebied van  PHP, Laravel, HTML/CSS, Vue en andere moderne technieken. Ook ben je in staat om mee te denken met userdesigns (UX/UI) en mee te bepalen hoe zaken ingericht moeten worden.

Ben jij op zoek naar een baan om je huidige skills verder te bekwamen, maar ook over te brengen op enthousiaste collega’s? Wil je daarbij op termijn ook een Lead Developer rol aannemen en ben je niet bang om je ergens goed in vast te bijten als het moeilijk wordt? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken en maken we graag kennis!

Wie zijn wij?

Wij zijn Hello 24/7, een nieuw Connected Care concept met landelijke ambitie. Als consumer-tech bedrijf ontwikkelen we een gave app met bijbehorend bestelplatform voor een grote doelgroep van honderdduizenden potentiële gebruikers. Het zijn de kinderen die hun ouder(s) willen helpen zo lang mogelijk zelfstandig hun leven te leiden. De technologie die we inzetten is een interessante combinatie van App  en Web development, Internet Of Things, Data, AI en Machine Learning.

Met een club bevlogen specialisten zijn wij bezig om een nieuwe markt te creëren. We proberen op een slimme en elegante manier, met de inzet van technologie, een groot verschil te maken voor deze grote groep Nederlanders. Vanwege grote interesse vanuit de markt willen we onze productontwikkeling versnellen. Daarvoor zoeken wij aanvulling op ons team.

Wat ga je doen?

Hello 24/7 wil families helpen met de zorgen rondom hun ouder(s) en partner(s). Daarvoor helpen we families met een gratis sociale familie-app, waarin we ook handige diensten gaan aanbieden. Zo is het onder meer mogelijk om via het Hello 24/7 platform maaltijden aan te schaffen, klusjesmannen aan te vragen en verschillende abonnementen voor onze app te bestellen. Maar bovenal, willen we families en community’s bij elkaar brengen om de zorgen voor hun ouder(s) of partner te helpen organiseren. Dit doen we via de app.

Om het Hello 24/7 platform verder uit te bouwen, zoeken we versterking op het gebied van web development. De verdere uitbouw van onze webomgeving, inclusief het bestelplatform, zal dan ook jouw voornaamste rol zijn. Daarbij werk je samen met onze App specialisten, Software Architect en Business Development. Daarnaast ben je multi-inzetbaar en vind je het leuk om ook bij andere projecten bij te springen

Wat bieden wij?

We bieden dus in ieder geval een baan met veel ontplooiingsmogelijkheden en de kans om een zelfstandige en verantwoordelijke rol op te pakken. Je werkt aan een 100% eigen en Nederlands product. Samen met onze andere developers krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan de ontwikkeling van anderen. Alles wat je ontwikkelt interacteert ook met een eigen ontwikkeld platform, dus wat er bedacht wordt kun je altijd uitvoeren. Er zijn weinig beperkende kaders, we kunnen kiezen voor kwaliteit. Kort samengevat: een baan met veel mogelijkheden en kansen waar je aan een hoogwaardig product mag werken. Uiteraard horen hier ook een goed salaris, een fijne werksfeer en alles bij.

Wat vragen wij?

Wat voor ons belangrijk is in een Full Stack Web Developer:

  • Bovenal een teamplayer die graag bouwt, maar ook zijn kennis wil overdragen aan jongere collega’s en een coach wil zijn;
  • Werk- en denkniveau op MBO-, HBO- of universitair niveau, afstudeerrichting is minder van belang;
  • Developen zit je in het bloed, je wil dingen maken;
  • Je hebt reeds enkele jaren werkervaring opgedaan (of je bent een supertalent die jong gestart is op zijn zolderkamer);
  • Je hebt kennis van en ervaring met HTML/CSS, PHP, Laravel en JavaScript, Vue of een soortgelijk framework
  • Je hebt kennis van en ervaring met API’s (waaronder RestAPI)
  • Je bent in staat om complexe uitdagingen te reduceren tot hapklare brokken, die je vervolgens zo oplost
  • Ongeacht je werkervaring, als jij ons kan overtuigen dat je een Lead rol op je kan nemen ben je altijd welkom!

Interesse?

Laat ons weten waarom jij geschikt bent. Gewoon eens langskomen of bellen voor een kennismaking mag natuurlijk ook altijd. Heb je nog vragen over deze vacature of zie je andere mogelijkheden om van toegevoegde waarde te zijn? Bel met Alex (06 465 14 780).

P.S. Ben je een Werving & Selectie of Recruitment bureau en heb je deze vacature gelezen? We hebben geen interesse. Echt niet. We gaan met veel plezier in gesprek met rechtstreekse sollicitanten.